flintpvkOp dinsdag 3 december 2019 organiseert PACT voor Kindcentra een masterclass voor bestuurders, beleidsmakers en managers onderwijs, kinderopvang, zorg, welzijn en overheden uit heel Nederland.

Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, gaat in deze masterclass in op de effecten van een rijke, uitdagende (leer)omgeving op het brein van jonge kinderen en hoe kwalitatief goede kindcentra kunnen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Purper is medeorganisator van het evenement en is belast met de uitvoering van het evenement ter plaatse, de registratie en marketing.

Informatie en aanmelding: klik hier.

Visual Samen Toekomst Maken kleinStichting Innovatie Jeugdzorg maakte in mei 2019 bekend dat, na het succes van Samen Toekomst Maken 2019, een vervolg georganiseerd zal worden in 2020. 

Hét nieuwe event over innoveren in het jeugddomein 16 april 2020, De Fabrique, Utrecht. 

In 2020 gaan we opnieuw kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie en het jeugddomein op één plek bij elkaar brengen. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren.

Meer informatie vindt je op: 
www.samentoekomstmaken.nl

 

2019 03 25 14.18.42Tijdens het congres op 23 maart 2019 ontvouwde André Rouvoet zijn nieuwe plannen op het congres 'Bouw een brug' van de Vereniging Ouderschap Blijft. Het kind moet centraal bij scheiden ouders

De Vereniging Ouderschap Blijft heeft besloten om in 2021 opnieuw een congres te houden.
Purper Associates gaat dit congres ook weer organiseren voor de vereniging.